Telefon:0920-731 40
E-post:lulea@teamsportia.se
Adress:Delfingatan 2 (vid Coop Arena)
Postnummer:973 34
Stad:LULEÅ
Måndag-Fredag10:00-19:00
Lördag10:00-16:00
Söndag12:00-16:00

Team Sportia Luleå

Butiksbild Team Sportia Luleå

Vi på Team Sportia Luleå brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. Varmt välkommen!

 

Pressrelease Team Sportia Luleå

                                                                   Team Sportia i Luleå växlar upp och blir specialistbutik!

Sportbranschen förändras och utvecklas oerhört snabbt just nu. I takt med att e-handel och digitalisering förändrar konsumentens beteenden och förväntningar ser vi att det skapas ett behov och en efterfrågan på riktigt bra lokala alternativ med kompetent personal, bra kundbemötande, hög servicegrad samt ett högklassigt sortiment.

Team Sportia har en lång tradition som en av Luleås och Norrbottens bästa sportbutiker med just dessa ledord som recept. Det har dock på senaste tiden blivit svårt att upprätthålla en tillräckligt hög kvalitetsnivå eftersom vi erbjudit ett omfattande sortiment inom väldigt många olika områden.

Av den anledningen väljer vi att under 2019 byta inriktning. Vi renodlar butiken och uppgraderar vårt kunderbjudande. Vi har valt ut ett begränsat antal huvudkategorier som vi framöver ger betydligt mer resurser för att vara bäst i klassen inom dessa.

Vi kommer att specialisera oss på våra fokuskategorier Längdåkning, Cykling, Löpning och Ishockey. Under året kommer vi inom dessa kategorier att höja kompetensen avsevärt och sortimentet kommer att få en bredd och ett djup som gör Team Sportia i Luleå till det självklara valet för kunden som är intresserad av individuell konditionsidrott och Ishockey.

Detta innebär att vi kraftigt renodlar butikens sortiment, vilket i sin tur medför att en del avdelningar krymper väldigt mycket, samtidigt som en del andra avdelningar avvecklas helt och hållet.

Av den anledningen säljer vi ut stora delar av det kvarvarande varulagret under denna vinter. Lagerrensningen startar på onsdag 23 januari och då blir det minst 50% rabatt på alla utgående varor.

Nypremiären är planerad till april 2019.

Det känns oerhört roligt och inspirerande att göra denna riktningsförändring då det innebär att vi kan spetsa till verksamheten och bli riktigt vassa inom de områden som vi fokuserar på och genom det erbjuda våra kunder en riktigt bra och intressant sportaffär i Luleå.