Team Sportia Boden

Vi på Team Sportia Boden brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, Ishockey, träning – ja allt för ett aktivt liv. Vi har även en stor avdelning med barnkläder från Name it. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken.

Nyhet för företag och privatpersoner i butiken!

Nu hittar Ni även ett brett utbud av yrkeskläder från bla. Blåkläder, skyddsskor från Sievi och personlig skyddsutrustning från Skydda i vårt sortiment. Vi trycker Era kläder på plats i Boden. .

Vi jobbar även med presentreklam, profilkläder och giveaways till företag, föreningar och organisationer! Eftersom vi jobbar med branschens ledande leverantörer kan vi på ett professionellt sett hitta helhetslösningar för Ert företag. Välkommen att testa oss.

Personligt besök på företaget där vi berättar mer?

Kontakta Tobias på 070-673 75 05 eller skicka ett mail till foretag.norr@teamsportia.se så återkopplar vi till Er!

Varmt välkommen!

Besök vår webshop!

Part of Bike Nation
Vi tillhör också Bike Nation, en kvalitetstämpel för att du ska kunna vara säker på att mötas av kunnig personal, massor av nya cyklar och inte minst duktiga cykelmekaniker.