Vi älskar föreningslivet!

Vi på Team Sportia brinner för föreningslivet och att den lokala orten skall blomstra! Vi älskar sport och genom ett nära samarbete med våra föreningar hjälper vi er att hitta vad ni behöver, oavsett om det gäller match eller träning, elitsatsning eller knattefotboll. Team Sportias teamshop är en del i hur vi vill göra de enklare för er. I teamshopen får föreningen en egen butik med det teamsortiment som valts ut. Här handlar medlemmarna föreningskläder online och väljer själv att betalar direkt online med kort eller via Resursbank. Beställningarna hämtar medlemmen i sin lokala Team-butik.

Vill du veta mer?

Hitta din butik

Team Sportia består av fria handlare vilket betyder att varje butik har sitt eget lokalt utvalda sortiment.

Samarbeta med oss

Vi finns här som resurs för er förening. Om du behöver hjälp att tala om för dina medlemmar vart dom kan skaffa sin föreningsutrustning så har vi tagit fram digitalt material ni kan använda er av för att er förening enklare ska kunna hitta hit.

Hur kan vi hjälpa din förening?

Är du nyfiken på hur ett samarbete mellan oss på Team Sportia och din förening ser ut? Låt dig inspireras i nedan artikel om hur Team Sportia Varberg samarbetar med lokala föreningar.

Anmäl din förening

Är du nyfiken på hur ett samarbete mellan oss på Team Sportia eller Sportringen och din förening ser ut? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Våra föreningar