Team Sportia Trosa

Butiken startade 1961 som Trosa Cykel & Motorservice, med ett sortiment som skiljer sig en hel del från dagens. Då var det stort fokus på mopeder, sedan båtar och båtmotorer, sport kom senare med fotbollen på 70-talet. Idag kan du få hjälp med det mesta, från att hitta rätt skor till din nästa cykel. Vi är också väldigt stolta över att kunna erbjuda second hand inom flera segment, såsom cykel och vintersport.

Team Sportia Trosa har en stor passion för att hjälpa människor till ett aktivare liv. Vi vill hjälpa dig att lyckas med dina mål på fritiden, vare sig du är elit eller vanlig motionär. Vi erbjuder ett brett och stort sportutbud inom de flesta områden som t ex löpning, cykel, bollsport, skidåkning och fiske m.m. Vi har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla tillfällen. Vare sig du letar efter tält, träningskläder, löparskor eller fotbollar, så hittar du det hos oss. Vi säljer även produkterna med en hög kunskap och en bra service, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val! Vi har även en fullutrustad serviceverkstad för cyklar, skidor och skridskor. Undrar du något om produkter eller om lagerstatus så tveka inte att kontakta oss eller kom in och besök vår butik.

Part of Bike Nation
Vi tillhör också Bike Nation, en kvalitetstämpel för att du ska kunna vara säker på att mötas av kunnig personal, massor av nya cyklar och inte minst duktiga cykelmekaniker.