Telefon:0156-126 40
E-post:trosa@teamsportia.se
Adress:Östra Långgatan 25
Postnummer:619 30
Stad:Trosa
Måndag-Fredag10:00-18:00
Lördag10:00-14:00
Torsdag 21/511:00-15:00
(Kristi himmelsfärdsdag)

Team Sportia Trosa

Butiksbild Team Sportia Trosa

❤️ VIKTIG INFO FRÅN OSS! ❤️
För vår och våra kunders säkerhet i rådande situation inför vi följande åtgärder:

För dig som tillhör riskgrupp eller känner oro erbjuder vi UTOMHUS-EXPIERING.
Sitt ner i våra sköna loungemöbler och låt oss hjälpa dig vare sig du behöver nya skor, kläder eller kanske en ny cykel. Risken att smitta/smittas utomhus är väldigt liten och de goda hälsoeffekterna av att vistas utomhus har aldrig varit så viktiga som i detta nu.

Butiken är givetvis öppen och vi har laddat upp med HANDSPRIT som vi uppmanar alla att använda. All vår personal är väl informerade om den rådande situationen och agerar utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om du känner dig sjuk så är rådet att stanna hemma och undvika sociala kontakter. Då kan vi istället erbjuda HEMKÖRNING. Vi kommer då att lämna varan/varorna utanför din ytterdörr och skicka ett SMS om att leverans skett. För mer information och ev beställning önskar vi i dagsläget att det tas via telefon för att vi skall kunna ge dig så professionell hjälp som möjligt.

Ta hand om dig och TACK för att du handlar lokalt! ❤️

Team Sportia Trosa har en stor passion för att hjälpa människor till ett aktivare liv. Vi vill hjälpa dig att lyckas med dina mål på fritiden, vare sig du är elit eller vanlig motionär. Vi erbjuder ett brett och stort sportutbud inom de flesta områden som t ex löpning, cykel, bollsport, skidåkning och fiske m.m. Vi har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla tillfällen. Vare sig du letar efter tält, träningskläder, löparskor eller fotbollar, så hittar du det hos oss. Vi säljer även produkterna med en hög kunskap och en bra service, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val! Vi har även en fullutrustad serviceverkstad för cyklar, skidor och skridskor. Undrar du något om produkter eller om lagerstatus så tveka inte att kontakta oss eller kom in och besök vår butik.