Växla upp och möt våren på cykel!

Är du på jakt efter en komplett vardagscykel? Välj då en klassisk standardcykel. Dessa cyklar har fotbroms och handbroms och de flesta av våra klassiska cyklar är komplett utrustade med pakethållare, stänkskärm och godkänd belysning. De är alltså ett perfekt val för dig som har kortare pendlingsavstånd eller bara vill ut på en cykeltur till stranden eller affären. ❤️ It’s better outside!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

TUNTURI QUEEN LADY CITY

Tunturi Queens traditionella ramdesign och högklassiga material garanterar att denna klassiska cykel håller länge.

Utvalda varumärken

Rör på dig!

Din kropp älskar det.

Cykelverkstad

Verkstaden är butikens hjärta. Behöver du få din cykel servad, ett däck utbytt eller hjälp och råd om skötsel? Hos våra cykelspecialister hittar du alltid en välutrustad verkstad bemannad med kompetent verkstadspersonal redo att genomföra riktigt bra service och reparationer. 
 
Se till att din cykel får ett långt och lyckligt liv, serva din cykel hos oss!

Classiccykelväljaren

Classic-cykel är ett samlingsnamn för en traditionellt Svensk cykeltyp, som ofta kallas standardcykel i dagligt tal, med stora hjul (26-28”) och upprätt körställning, bred sadel, högt styre samt fotbroms och växelsystem inbyggda i navet med 0-8 växlar.  Classic-cyklar passar utmärkt för vardagscykling för korta till halvlånga turer i måttligt tempo. 

WINTHER SE 1

SE 1 är fylld med komfort som en upprätt körställning, enkel påstigning och en bra balans. Kombinerat med en hög utrustningsnivå är SE 1 lätt att förstå och perfekt i vardagen.

Storleksguide för cykel

Storleken är en av de viktigaste sakerna att tänka på när man väljer cykel, men vilken storlek passar egentligen dig bäst? Häng med så berättar vi mer om de olika alternativen och guidar dig till rätt storlek på både hjul och ram!

Leasa din förmånscykel hos Team Sportia

Tänk att kunna få din drömcykel och förbättra din livskvalitet på ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset upp till 40% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

Cyklar

Oavsett om du är erfaren eller nybörjare, kör korta eller långa distanser, cyklar terräng eller gillar mer i stadsmiljö så har vi rätt cykel för just dina önskemål och behov.

Tillbehör

Träning, pendling eller en tur till kiosken på sommaren – vi har cykelhjälmar, pumpar, alla tillbehör du behöver!

Cykelkläder

Din cykling kommer både förbättras och kännas roligare med rätt kläder. Rätt utrustning hanterar transport av fukt och luftcirkulation på ett optimalt sätt, förebygger skav och hjälper till med stöd. Du hittar alltid ett stort urval av kläder för olika nivåer och behov i din Team Sportia butik.