6 fördelar med en Polar Pulsklocka

Oavsett om du är en erfaren tävlingslöpare eller en energisk motionär hjälper en pulsklocka dig att bli mer effektiv i din träning och framförallt optimera den. Att träna med pulsklocka ger mängder med fördelar Tillsammans med Olof Lindberg på Polar ger vi dig här 6 bra anledningar till att träna med en Polar pulsklocka.

  1. Träna rätt – Om du tar hjälp av en pulsklocka vid träning så är det mycket enklare att hitta rätt intensitet och du kan på så sätt uppnå de målen du satt.
  2. Tidseffektivt – Under hektiska dagar kan det vara lätta att välja bort träningen. En pulsklocka hjälper till att göra träningen tidseffektiv. Ta snabbt på dig löpskorna och följ Polars Löpträningsprogram eller kör en rutin med FitSpark träningsguide hemma.
  3. Motiverande – Faktum att du kan se sin träning, dagsaktivitet och sömn är för många precis den motivationen som behövs.
  4. Utmanande – Oavsett vilket typ av träningsprogram eller dagsaktivitet du väljer kommer du att bli utmanad till förbättring. Din utmaningen baseras på just din fysik och dina förutsättningar.
  5. Informativt – Efter varje träningspass, nattsömn eller dagsaktivitet kommer din klocka och Flow mobil APP att ge dig information kring din aktivitet. Hur bra var min sömn inatt i jämförelse med historiksömnen? vad fick jag ut av träningspasset? eller hur många steg tog jag idag?
  6. Utvecklande – Följ upp all information via mobilen eller dator och se hur du utvecklas över tid. Resultat kommer inte över natten.  
Polar Vantage M

POLAR VANTAGE


Polar Ignite

POLAR IGNITE

LÄS MER OM PULSTRÄNING HÄR>>