Merrell – ARCTIC GRIP

 

Amerikanska Merrell utvecklar skor som passar för utomhusträning, löpning, vandring och övrig utomhusaktivitet. Nu kan du upptäcka en helt ny värld av grepp och prestanda på hal och våt is på några av deras produkter med teknologin Arctic Grip. Det är de mest avancerade kallvädersulorna Vibram någonsin har skapat. Sulan är helt i gummi utan dubbar och metallkomponenter och ger ett fantastiskt grepp till och med på is! 

MERRELL MOAB FST ICE+ THERMO

Denna vinterkänga har ett vattentätt membran som stänger ute vatten och släpper ut fukt samt ett isolerande foder som håller fötterna varma och torra. Den stabila mellansulan och stötdämpningen i hälen bidrar till extra komfort, samtidigt som överdelen i läder och en klassisk snörning ger ett stilrent intryck. Med Vibram® Arctic Grip™ yttersula kan du dessutom känna dig säker även i extrema väderförhållanden.

MERRELL Vego Wp Ice+

Det här är en stabil vandringskänga i skinn med vattentätt M-Select DRY membran, fleecefoder för värme och air-cushion dämpning i häl som gör den bekväm för fötterna även under längre användning. Kängan är förstärkt med nylon-länk i hålfoten för extra komfort och stabilitet. Tack vare den greppsäkra Vibram® Arctic Grip™ sulan får man ett bra grepp även på våt is och tack vare den mjuka sulan, repas inte golvet hemma.