Är du redo för vinterträning?

Upplev vintern med frostig härlig träning utomhus! Att susa fram i spåren en solig vinterdag är nog en av de häftigaste idrottsupplevelser du kan vara med om. Eller varför inte en solig löparrunda i ditt favoritspår, trots kyla och halka? Oavsett om du ska tävla eller få till fin träning eller upplevelse på hemmaplan handlar mycket om att ha rätt utrustning. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt längdutrustning för dina behov och önskemål!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

Klä dig rätt för vinterns löpartur med Craft!

Många går in och springer på löparband när kylan kommer men med rätt förutsättningar finns det många fler fördelar med att fortsätta springa ute trots kyla och halka.  

Genom att hålla igång med löpningen under hela vintern så kommer du inte bara vara i mycket bättre löpform direkt när vårens lopp startar, du minskar även risken för skador när kroppen redan är van vid belastningen av att springa. 

Genom att komma ut får du också frisk luft vilket gör dig piggare du håller dig friskare! För att njuta fullt ut av vinterrundan är det dock viktigt att klä sig rätt. Här kommer några tips på vad du bör tänka på vid val av kläder som vi har tagit fram tillsammans med våra löparexperter från CRAFT.

Kolla in Patrik Ingessons tips inför skidsäsongen!

Tipsen kommer från Patrik Ingesson, som jobbar på Team Sportia Uppsala och har åkt längdskidor i över 40 år. Han vallar dessutom åt Piteå Elit, en av Sveriges absolut främst skidklubbar. Han har helt enkelt järnkoll på allt som har med längd att göra.

Du har väl inte missat våra LÄNGDPAKET?