Team Sportia har förnyat samarbetet med En Svensk Klassiker!

 

Det framgångsrika samarbetet mellan Team Sportia och En Svensk Klassiker fortsätter nu ytterligare i minst 5 år! Sedan 2013 har Team Sportia varit stolt sponsor till En Svensk Klassiker.

 

”Vi är oerhört glada över att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Team Sportia i ytterligare 5 år. Team Sportia har stor kunskap och ett brett produktsortiment med tillbehör som behövs för att genomföra En Svensk Klassiker. Dessutom finns de över hela Sverige, precis som våra deltagare. Tillsammans har vi bl.a. skapat KlassikerProdukter där våra deltagare enkelt kan hitta det de behöver för att genomför sin stora utmaning.” säger Michael Thorén, VD på En Svensk Klassiker.

 

KlassikerProdukter

Under föregående samarbete skapades konceptet KlassikerProdukter – något som nominerades till Årets Bästa Sponsring 2016. Denna produktserie är speciellt utvald för att underlätta för alla Klassikerdeltagare att hitta de produkter som ger de bästa förutsättningarna för att lyckas. Under våren jobbades även konceptet KlassiskaMisstag fram där kunden får tips och råd för att inte trilla i de vanligaste fällorna inför, eller under, ett lopp.

 

”Att genomföra En Svensk Klassiker är en riktig bragd och allt fler väljer att ta sig an utmaningen varje år, säger Marie Magnusson, Marknadsansvarig på Team Sportia. Vi har idag många duktiga spontanidrottare i vårt land och vi vill, tillsammans med En Svensk Klassiker, hjälpa våra kunder att få de allra bästa förutsättningarna för att genomföra denna häftiga upplevelse på ett så roligt och njutningsbar sätt som möjligt. Vi ser en trend i att fler människor är måna om sin hälsa och vi kommer tillsammans framåt fortsätta lyfta och stödja arbetet med att sätta folk i rörelse.”

 

– – – – – – – – – – – – – –

Om Team Sportia

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor, med ett åttiotal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr. Våra sportbutiker finns över hela Sverige med starkast förankring på medelstora orter, men vi finns också i såväl stora som mindre städer. Varje sportbutik jobbar även aktivt med sina lokala idrottsklubbar och ett lokalt anpassat sortiment.

 

Team Sportia deltar årligen i flertalet större evenemang där vi bidrar med kunskap och försäljning av sportartiklar för alla utövare. För oss är det viktigt att kunna erbjuda såväl den professionella utövaren det han behöver likväl som motionären.

Om En Svensk Klassiker

En Svensk Klassiker har funnits sedan 1971 och är en idrottsutmaning utöver det vanliga där du inom en 12 månaders period skall skida Engelbrektsloppet eller Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. Vår mission är att göra Sverige och svenskarna friskare och grundtanken är att motivera till motion och träning året om. Genom projekt som Skolklassikern, ICA-klassikern, Special Olympics-klassikern och Arbetsplatsklassikern uppmanar vi till rörelse i hela Sverige oavsett ålder.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Marie Magnusson, Marknadsansvarig Team Sportia AB

E-post: marie.magnusson@teamsportia.se

Telefon: 031-355 10 89

 

Michael Thorén, VD för En Svensk Klassiker

E-post: michael.thoren@ensvenskklassiker.se

Telefon: 070-5597221