VAR RÄDD OM DIG I VINTER!

Under vintern tenderar vi att spendera mer tid inomhus på grund av mörker och kyla. Vi på Team Sportia vill inte att detta ska hindra dig från att fortsätta njuta av naturen. Vi bryr oss om dig och vill att du ska kunna röra på dig på ett säkert sätt, även vintertid. Hos oss hittar du allt för en säker vinter, oavsett om det är halksäkra skor, stavar, reflexer eller belysning du behöver. Välkommen in!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

Stå stadigt med Icebug Nirak 2 Bugrip!

Lätt som en sneaker men varm som en vinterkänga och utrustad med Icebugs marknadsledande grepp. Nirak2 BUGrip® är framtagen för att vara en mångsidig sko för roliga vinteraktiviteter, som att leka med barnen i snön eller gå längre promenader med hunden.

Med sin överdel i bluesign®-certifierad RipStop-textil blir Nirak både lättskött och hållbar, och med extra reflexdetaljer blir du mer synlig under mörka vinterpromenader.

Fleecefodret håller dig varm och ökar skons komfort och i kombination med en rymlig läst får du en sko som sitter bra och passar utmärkt för promenader. Mellansulan är stabil och ger dig stöd medan yttersulan, försedd med 13 dynamiska BUGrip®-dubbar, ser till att du har marknadens bästa grepp i alla vinterväder.

Klä dig säkert i vinter!

Mörker och halka utgör en risk för dig som älskar att vara ute på vintern. Bra skor, synlighet, dobbar och stavar bidrar till en säkrare utevistelse. Nedan har vi listat några enkla tips att tänka på innan du ger dig ut.

Det är viktigt att ha skor som är både varma och stabila när vädret slår om och blir kyligare och halare – och om du ska använda dubbat eller odubbat beror på underlaget. Och visste du att det finns många fördelar med att använda stavar när du promenerar, mer än att du går stadigare? Och sist men inte minst – under vinterns alla mörka timmar blir det ännu viktigare att tänka på att synas. 

Häng med så berättar vi mer om hur du klär dig säkert i vinter!