Växla upp och möt våren på cykel!

Vill du alltid ha medvind på cykelturen? Då är elcykel det givna svaret. Har du inte redan testat en elcykel ska du göra det direkt. Det är helt fantastiskt! Tänk dig känslan av att alltid cykla i lätt nedförsbacke och medvind. Dessutom innebär cykeln som bekant en enorm vinst för både plånbok, miljö och din egen hälsa – bättre än så blir det inte! Kolla in våra favoriter bland säsongens elcykelmodeller. ❤️ It’s better outside!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

GAZELLE ARROYO C7

Allroundmodell perfekt för pendling, stadscykling eller fritidscyklingen. Utrustad med en motor som ger extra energi och ork!

Utvalda varumärken

Rör på dig!

Din kropp älskar det.

Cykelverkstad

Verkstaden är butikens hjärta. Behöver du få din cykel servad, ett däck utbytt eller hjälp och råd om skötsel? Hos våra cykelspecialister hittar du alltid en välutrustad verkstad bemannad med kompetent verkstadspersonal redo att genomföra riktigt bra service och reparationer. 
 
Se till att din cykel får ett långt och lyckligt liv, serva din cykel hos oss!

Elcykelväljaren

Vill du slippa bli svettig på väg till jobbet eller stan? – eller kanske övervinna de där hemska uppförsbackarna på vägen dit? Då är el-cykeln det givna svaret. Har du inte redan testat en elcykel ska du göra det direkt. Det är helt fantastiskt. Tänk dig känslan av att alltid cykla i lätt nedförsbacke och medvind. Dessutom innebär cykeln som bekant en enorm vinst för både plånbok, miljö och din egen hälsa – bättre än så blir det inte!

HAIBIKE TREKKING 3

Breda däck, framstötdämpare och kraftig motor – Trekking 3 är utmärkt såväl i city som på stigar.

5 myter om elcykel

Elcykel börjar bli en allt större del av våra liv. Fler och fler väljer elcykeln framför bilen när det kommer till kortdistanspendlande. Trots att färdmedlet börjar bli vardagsmat för många cirkulerar det fortfarande många missuppfattningar om vad en elcykel egentligen är.

Leasa din förmånscykel hos Team Sportia

Tänk att kunna få din drömcykel och förbättra din livskvalitet på ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset upp till 40% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

Cyklar

Oavsett om du är erfaren eller nybörjare, kör korta eller långa distanser, cyklar terräng eller gillar mer i stadsmiljö så har vi rätt cykel för just dina önskemål och behov.

Tillbehör

Träning, pendling eller en tur till kiosken på sommaren – vi har cykelhjälmar, pumpar, alla tillbehör du behöver!

Cykelkläder

Din cykling kommer både förbättras och kännas roligare med rätt kläder. Rätt utrustning hanterar transport av fukt och luftcirkulation på ett optimalt sätt, förebygger skav och hjälper till med stöd. Du hittar alltid ett stort urval av kläder för olika nivåer och behov i din Team Sportia butik.