Äntligen Hemester!

Äntligen! Snart är det sommar och semestertider för de flesta av oss. Är du den aktiva semestertypen som gillar att springa, cykla eller vandra? Eller vill du helst spendera sommaren med att ta det lugnt och varva ner? Kanske är du typen som gillar både och! Vi på Team Sportia har allt för dig oavsett vilken semestertyp du är. Välkommen in till din lokala butik där du hittar allt för en skön semester på ditt vis! It´s better outside >>

Vilken hemesterpersonlighet har du?


Naturälskaren

Det finns inget dålig väder…” är en vanlig fras för naturälskaren som mycket väl kan irritera andra semesterfirare som helst vill ta det lugnt. Att spendera dagarna med att utforska äventyret runt hörnet med hela familjen ger dig både energi och återhämtning. Du är öppen för alla typer av aktiviteter så länge du får njuta av frisk luft och natur oavsett om det rör sig om tältning, vandring eller skogspromenad. Vad blir ditt nästa äventyr?

Hemestertips till naturälskaren:

Hur fungerar GORE-TEX?

Hemligheten bakom GORE-TEX är ett extremt tunt membran med fantastiska egenskaper. De mikroskopiska porerna i membranet är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket betyder att en droppe vatten inte tränger igenom materialet. Porerna är däremot 700 gånger större än en vattenmolekyl, vilket ger materialet en optimal andningsförmåga. Faktum är att GORE-TEX-membranet innehåller drygt 1,4 miljarder porer per kvadratcentimeter. Även om det andas ger detta oerhört finmaskiga nät även ett 100% skydd mot vinden.


Träningsfantasten

Lata dagar i solstolen är inget för träningsfantasten under semestern! Med förkärlek till pulshöjning och adrenalinkickar, spenderar du gärna dagarna med en härlig MTB-runda eller löpartur genom oupptäckta skogar och stigar. Att få med sig kompisgänget, frivilligt eller tvingande, ut på nya träningsäventyr är det som förgyller din semester och sätter pricken över i:et.

Hemestertips till träningsfantasten:

Välj rätt cykelhållare

Ta med dig cykeln överallt! Ett bra sätt att uppleva mer på semestern är att ta med sig cyklarna. Det finns många olika sorters cykelhållare som passar till olika användningsområden. De finns i olika varianter och kan monteras på taket, dragkroken eller bakluckan. Om du redan har ett takräcke kan en cykelhållare för taket vara den enklaste lösningen. Men tyngre cyklar är det oftast enklare att lasta på en hållare som monteras på dragkroken eller bakluckan.


Livsnjutaren

Älskar du att ta sommardagen som den kommer och bara ta det lugnt? Då är du den typiska livsnjutaren som suger åt dig semesterkänslan varje dag! Att kunna cykla ner till stranden med badringen runt midjan för ett svalkande dopp eller bara för att värma sig i solen med en kall dryck är en semesterdag helt i din smak.

Hemestertips till livsnjutaren: