SNART ÄR VINTERN HÄR!

Visst är vintern fantastisk, men bara tills man börjar frysa och känner hur tårna eller händerna sakta men säkert förvandlas till isbitar! Vänta inte för länge med att införskaffa ordentliga kläder och skor, så slipper du gå runt och frysa. Vi erbjuder jackor i olika prislägen, varma kängor, accessoarer, underställ och såklart också tips och råd på hur du bäst håller värmen med både komfort och stil i fokus. På Team Sportia hittar du allt för att hålla familjen varm, hela vintern. Kom in så hjälper vi dig!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

Håll värmen med Didriksons Helle Parka 4!

Helle är en lätt vadderad parka tillverkad i ett mjukt och följsamt, matt tyg. 100% vind- och vattentät med tejpade sömmar. Den har en normal passform och figurformad silhuett, helt vind- och vattentät med tejpade sömmar för en 100% vattentät konstruktion.

Fast huva och en hög krage som skyddar mot kalla vindar. Två framfickor och två innerfickor med dragkedjor. Justerbar i nederkant, huva och ärmslut vid behov samt tvåvägsdragkedja längs hela fronten.

Fodret är infärgat med solution dye-teknik. Denna teknik sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning. Vattenavvisningen är PFC-fri.

Så håller du värmen!

När vintern är som bäst vill vi väl alla kunna vara ute i den friska luften utan att frysa. Här får du tips på vad du ska tänka på för att hålla dig varm och torr under de kallaste vintermånaderna.

Våra kläder ska hjälpa kroppen att behålla den värme som kroppen producerar, men också föra bort den fukt och överskottsvärme som kroppen inte behöver. Ett effektivt sätt att hålla oss varma i vinter är att klä sig enligt flerlagersprincipen. Det ger ett flexibelt och smidigt skydd mot kyla, vind och väta samtidigt som det är enkelt att vädra ut kroppsfukt och lätta på klädseln om kroppen blir för varm.

Häng med så berättar vi mer!