Välkommen till ett kreativt sportlov!

Det finns många anledningar att längta till sportlovet och äntligen är det här! Oavsett var du befinner dig i vårt långa land så är sportlovet till för aktivering där du och din kreativitet är det enda som sätter gränserna. Ta med barnen till en ny miljö och glöm inte passa på att umgås och ha kul. Glöm heller inte att naturen och skogen är världens bästa lekplats, ut och busa!

Kreativ sportlovslek

Svenska barn får allt sämre kondition, och en högst bidragande orsak till det är stillasittande och brist på motion. Icebugs ambassadör Markus Torgeby bjuder på sina fem bästa tips för att aktivera barnen.

Läs mer här »

Kläder som växer

Barnen växer så det knakar och garderoben behöver förnyas! Didriksons färgglada höstkollektion med vattentäta plagg ger barnen frihet att leka och busa i alla väder. Många av Didriksons barnkläder är utrustade med deras Extend Size-teknologi som låter dig själv justera storleken på kläderna i takt som dina barn växer.

Läs mer här »

Håll barnen varma

När vintern är som bäst vill vi ju att barnen ska vara ute och leka i snön i den friska luften. Många har dock funderingar på hur man klär barnen bäst för kallare väder. Här får du tips på vad du ska tänka på för att hålla ditt barn varmt och torrt under de kallaste vintermånaderna.

Läs mer här »

Tips för när du väljer ryggskydd

Ett ryggskydd minskar risken för allvarliga skador när du ramlar. Oavsett var du ska åka, pist, offpist eller i en skidpark så minskar du risken för allvarliga skador. Med hjälp av dessa punkter kan du välja ut ett ryggskydd som passar dig.

Läs mer här »