Vårens populäraste damcyklar!

Går du i köptankar för ny cyklar men har svårt att bestämma dig? Nedan listar vi fem stilsäkra cyklar som är mest populära just nu bland våra kunder.

Sjösala Mariedal

Denna återkommande populära modell från Sjösala är utrustad med Shimano Nexus 3 fotbroms och navväxel för bästa funktion och minsta möjliga underhåll. Bekväm damcykel med lägre insteg.

Aluminiumram som ger både stabilitet och låg vikt.Komfortabel sadelheltäckande skärmar och kedjeskyddpakethållarestöd.Fast monterad cykelkorg framBatteridriven belysning bak och framSSF Godkänt lås.Dubbelbottnade fälgar ger extra tåliga hjul.Ramhöjd 51 cm (160-185 cm).

Monark Monika

Monark Monika är en klassisk dam cykel utrustad med  3 växlar och fotbroms. Ramen har ett lågt insteg så att det är lätt att kliva på den cykel ramen är gjord i aluminium och för att den skall bli så lätt som möjligt. Monark cykeln har hög kvalitet på allt godkänt lås, belysning.

 

PakethållareHeltäckande skärmarHeltäckande retro-kedjeskydd i metallFast monterad cykelkorg,Godkänt låsBatteribelysning fram och bak.Ram i aluminium samt dubbelbottnade fälgar i aluminium för starkare hjul.Ramhöjd: 51 cm (155-185 cm).

Crescent Elina

Att cykla på elcykeln Elina är en riktigt härlig upplevelse där backarna är lätta att ta sig an. Elina är en elcykel och tack vare elmotorn, batteriet och Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn: vilket av de fem effektlägena du önskar och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.

 

godkänt låsställbar styrstamRejält stöd i aluminiumFotbroms bak och rullbroms fram från Shimano.Vikt: 25,2 kg.Batteriet på 11Ah sitter integrerat i pakethållaren. Batteriet går lätt att ta bort från cykeln om man vill ta med sig det in för att ladda.7 växlarLED display ( I displayen kan man se valt effektläge, hastighet, hur mycket batteri det finns kvar och hur långt batteriet kan ta dig)Fem olika driftlägen. Belysning styrs från displayen.Gå-assistens vid behov för av att leda cykeln.Ram med integrerad pakethållare gör cykeln extra stabil.

Monark Wilma

Detta är en cykel till er som vill ha en bra och bekväm cykel till ett lågt pris.

heltäckande skärmarpakethållareKjolskyddgodkänt låscykelkorg framstöd och dubbelbottnade fälgar för stabilare hjul.framlampa driven av en navgenerator, bak sitter det en klassisk baklampa med batteridrift.7-vxl Shimano med fotbroms bak och handbroms fram (V-broms).Ramhöjd: 51 cm (160-185 cm).

Monark Karin

Karin 26” är en variant av den mest klassiska damcykel Karin, men den har mindre ram och hjul. Den karakteristiska svängda ramen skapades för över hundra år sedan och ett halvt sekel senare hade den mognat färdigt och fått det utseende som Monark Karin än idag håller fast vid. Däcken rullar bättre, sadeln är skönare, handtagen ergonomiskt utformade och både växlar och bromsar har blivit enklare och effektivare.

kedjeskydd i stålheltäckande skärmarpakethållaregodkänt låsfast monterad cykelkorg och stöd.Belysning fram och bak som drivs av batterier.Dubbelbottande fälgar för starkare hjul.Alumimiumram för lättare vikt.Fotbroms bak och handbroms fram.