Vårens hetaste cyklar för tjejer!

Går du i köptankar för en ny cykel men har svårt att bestämma dig? Är du osäker om det är en damcykel, sportcykel, MTB eller elcykel du är ute efter? Ta det lugnt, vi guidar dig genom cykeldjungeln och listar här nedan våra mest populära cyklar just nu!

Scott Contessa Active 10 – För MTB-älskaren!

MTB har aldrig varit hetare! Vår mest sålda MTB-modell för tjejer just nu är Scott Contessa Active 10, 29″ Aluminium-MTB med damracegeomtri. Contessan är speciellt anpassad för tjejer som önskar tävla eller träna MTB. Det är en lätt och snabb cykel med SRAM Eagle 12-vxl drivlina, rockshox dämpad gaffel med poploc remote lockout. Vikt 13,3kg

Skanstull Melissa – 3 växlad

Klassiska damcyklar är populärt både hos killar och tjejer! Skanstull Melissa är en damcykel  i 28” med aluminiumram. Den är komplett utrustad med godkänt lås och på pakethållaren finns ett AVS-system från ATRAN som gör det lätt att klicka på en packväska eller cykelkorg. 

Monark Monica – Damcykel med färg!

Även Monark Monica är en av vårens hetaste damcyklar! Den är i 28”  och är utrustad med pakethållare, heltäckande skärmar, retro-kedjeskydd, cykelkorg, godkänt lås samt batteribelysning fram och bak. Däcken har dubbelbottnade fälgar i aluminium vilket gör hjulen starkare och tåligare.

Crescent Holma – För den sportiga!

Gillar du den lite sportigare stilen på cykel? Då är Cresent Holma den perfekta Sport /Trekkingcykeln. Holma är en 28″, 16 vxl cykel med heltäckande skärmar, kedjeskydd, rejäl pakethållare med klicksystemet AVS, godkänt lås, stöd samt LED- belysning fram och bak, en cykel som passar lika bra till vardag som till pendling.

Crescent Elina – Den smarta elcykeln!

Crescent Elina är vår mest populära elcykel just nu! Med elmotor i framhjulet, batteriet och EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Med denna cykel får du också den smarta cykelteknologin Koppla! Det innebär att du kopplar upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Cykeln anpassas också efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Funktionerna är snyggt inbyggda i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg framtill ingår, likaså stöd, godkänt lås och belysning.

Batavus Torino – Bäst i TEST- elcykeln

Denna komfortabla elcykel blev precis BÄST-I-TEST hos aftonbladet och är en stabil och bra elcykel! Den har 7 växlar och är cykeln för dig som gillar det lilla extra. Torino har ett lågt och bekvämt insteg och på styret finns extra funktioner så som ex en låsfunktion som gör att den inte välter när du parkerar. Du kan även justera styret enkelt till en bekväm position. Ramen är i aluminium och säljs komplett med godkänt lås, belysning och fast monterad korg. Det är en framhjulsdriven motor med E-GO 250 W, Justerbar styrstam för behaglig cykelkänsla.