Oya Hanzén testar multisportskon Salomon X-Reveal

Oya Hanzén testar multisportskon Salomon X Reveal

Oya Hanzén började sin träningsresa med powerwalks och har idag genomfört ett fjällmaraton. Idag jobbar hon som löparcoach och att säga att löpning och ett aktivt uteliv är hennes passion är ingen överdrift! Löpning är hennes terapi, frihet, medicin och totala lycka! I sitt coachande brinner hon för att hjälpa folk få en hållbar, skadefri och aktiv livsstil där själva resan, äventyret, passionen och glöden för löpning är målet. Vi bad Oya ge sig ut i naturen och testa våra nya multisportsko Salomon X-reveal. Här är hennes omdöme:

Hur är känslan att vandra/gå med Salomon X reveal?
Detta är en otroligt skön sko som är rejäl men ändå väldigt lätt, vilket är en fördel när man ska ta sig igenom skog och mark. Skon är också rymlig och mjuk vilket gör att passformen är väldigt anpassningsbar. Att det också är en snygg hiking/running-look är såklart inte heller fel.

Vad skiljer denna sko mot andra terräng och hikingskor ?
X-reveal är både mjuk, lätt och följsam och samtidigt en rejäl sko vilket gör den unik. Tack vare sitt GORE-TEX embram står den emot tuffare väder och leriga stigar vilket är bra då man aldrig vet hur snabbt vädret kan skifta när man är ute.

Vad är skorna bäst att användas till?
Denna vandringssko tycker jag lämpar sig bäst att använda till dagsvandring, vardagsmotion i skogen och Walking/hiking-turer ute i naturen. Eftersom skon är så lätt så går den, enligt mig, att användas till jogging ute i motionsspåren också. Detta är verkligen en perfekt allroundsko för sommarens äventyr!

”Perfekt allroundsko för sommarens äventyr”

Oya annordnar både föreläsningar, löparevent och skräddarsyr gärna träningsscheman Här kan ni läsa mer om Oya>> runzpire.se och Instagramkontot @runzpire