Topplista – hetaste cyklarna för tjejer!

Går du i köptankar för en ny cykel men har svårt att bestämma dig? Är du osäker om det är en damcykel, sportcykel, MTB eller elcykel du är ute efter? Ta det lugnt, vi guidar dig genom cykeldjungeln och listar här våra 6 mest populära cyklar för tjejer

10 tips för hemmasemester!

10 tips för hemmasemester

Att semestra hemmavid blir mer och mer populärt och begreppet ”hemester” eller ”svemester” har aldrig varit så trendigt som nu. Här får du 10 tips på både billiga och framförallt roliga familjeaktiviteter.

4 steg till rätt Sport-BH

Undvik skador i brösten- välj rätt sport-bh Studier visar att 8/10 kvinnor bär fel bh-storlek. Det innebär en väldigt stor risk att brösten inte får tillräckligt med stöd, speciellt vid…

Sweden by Bike guidar dig till rätt cykelsemester

cykelsemester

Att ta cykeln på semestern blir allt vanligare då det inte bara är ett miljövänligt alternativ utan också en möjlighet att upptäcka fler guldkorn runt om i landet. Katarina Bergstrand på Sweden By Bike berättar varför de vill få fler att ta cykeln på semestern och hur de hjälper dig på vägen.

10 tips – Lär ditt barn att cykla

Det finns ingen ljuvligare känsla för en förälder än att se sitt stolta, leende barn cykla för första gången. Det är ett viktigt steg i livet, och när de väl lärt sig glömmer de aldrig hur man gör. Här ger vi dig våra bästa tips på hur du lär ditt barn att cykla. Kom ihåg att alla barn lär sig olika snabbt och att det ska vara en kul upplevelse för både dig och barnet.

6 tips på hur du bäst bevarar dina sneakers

Ta hand om dina sneakers

Nu längtar vi till våren och ett säkert tecken på att våren är på ingång är att äntligen plocka fram våra älskade sneakers. Men hur gör du egentligen för att skydda dina sneakers på bästa sätt? Vi har tipsen som hjälper dig att hålla skorna rena och fräscha under hela säsongen.

Så här packar du rätt inför vandringen

Att packa smart inför vandringen innebär att packa så lätt som möjligt och det innebär också att du har med allt du behöver. Men att packa rätt innebär att du packar ryggsäcken på ett enkelt sätt så att du har det du kan behöva snabbt längst upp och det du inte behöva lika ofta längst ner. Det innebär också att packa för att få en så välbalanserad ryggsäck som möjligt.

1 2 8