ICEBUG XPERIENCE WEST COAST

För ett år sedan bestämde sig fyra tjejer att anta en riktig utmaning -Icebug Xperience West coast 2020! och vilken upplevelse det blev! Här ger vi er inblick i såväl loppet, höjdpunkter, utmaningar samt tips och råd för dig som ska spring trail!

Fanny Ahlfors tipsar – så släpper du prestationskraven

Fanny Ahlfors är en riktig träningsfantast. Hon inledde sin träningsbana med höga mål och prestationskrav, vilket ledde till ett ohälsosamt träningsbeteende med mycket skador. Idag har hon släppt på kraven och försöker njuta mer. Här berättar hon mer om hur hon har hittat balansen mellan prestationskrav och en hälsosam träning.

Checklista inför skolstarten!

Augusti månad innebär skolstart! Som föräldrar kan det vara mycket att stå i och är man stressad kan det vara skönt att få lite hjälp på traven med vad som kan behövas. Här ger vi er en checklista med tips på bra saker att ha inför skolstarten.

Gör dig redo för cykelsemestern!

cykelsemestertips från Thule

Sommartid betyder cykeltid! Mattias Svernedahl på Thule tipsar om hur du förbereder dig för dina äventyr på två hjul. Gör dig redo för tuffa pass på mountainbike, långa rundor på landsvägen eller varför inte ta med dig familjen på utflykter och spännande semestrar?

10 smarta tips för sommarträningen

Känner du också att solen och lediga dagar lockar till bekväma (och träningsfria) dagar? Det är du långt ifrån ensam om. Med små enkla medel kan även sommaren bli aktiv, frisk och fylld med rörelse i lagom mängd. Här ger vi dig 10 tips till smart sommarträning!

5 anledningar att köpa elcykel!

Elcykeln har många fördelar och några av dem är att den är praktisk, snäll mot miljön och att du får både motion och frisk luft. Står du i valet och kvalet mellan att köpa eller inte köpa en elcykel kommer här våra fem bästa anledningar till varför du borde köpa en.

Topplista – hetaste cyklarna för tjejer!

Går du i köptankar för en ny cykel men har svårt att bestämma dig? Är du osäker om det är en damcykel, sportcykel, MTB eller elcykel du är ute efter? Ta det lugnt, vi guidar dig genom cykeldjungeln och listar här våra 6 mest populära cyklar för tjejer

10 tips för hemmasemester!

10 tips för hemmasemester

Att semestra hemmavid blir mer och mer populärt och begreppet ”hemester” eller ”svemester” har aldrig varit så trendigt som nu. Här får du 10 tips på både billiga och framförallt roliga familjeaktiviteter.

4 steg till rätt Sport-BH

Undvik skador i brösten- välj rätt sport-bh Studier visar att 8/10 kvinnor bär fel bh-storlek. Det innebär en väldigt stor risk att brösten inte får tillräckligt med stöd, speciellt vid…

1 2 8