Checklista inför skolstarten!

Augusti månad innebär skolstart! Som föräldrar kan det vara mycket att stå i och är man stressad kan det vara skönt att få lite hjälp på traven med vad som kan behövas. Här ger vi er en checklista med tips på bra saker att ha inför skolstarten.

löpartips – 5 guldkorn i Sverige

Marcus Jakobsson, 37, är sedan några år tillbaka ambassadör för Salomon. Han har i många år rest runt och utforskat nya löparäventyr runt om i Sverige och har därför koll på några av våra bästa guldkorn. Här får ni hans fem bästa tips på löparäventyr i Sverige

5 anledningar att köpa elcykel!

Elcykeln har många fördelar och några av dem är att den är praktisk, snäll mot miljön och att du får både motion och frisk luft. Står du i valet och kvalet mellan att köpa eller inte köpa en elcykel kommer här våra fem bästa anledningar till varför du borde köpa en.

Fem anledningar att välja ull

När vintern och kylan kommer är ull oslagbart för att hålla dig både varm och torr. Ull är naturens eget funktionsmaterial och besitter helt unika egenskaper som man hittills inte har lyckats framställa på konstgjord väg. Här berättar vi mer om ullens goda egenskaper och varför du bör välja ull som innersta lager när du klär dig för vinterns aktiviteter.

Klä dig säkert i vinter

Mörker och halka utgör en risk för dig som älskar att vara ute på vintern. Bra skor, synlighet, dobbar och stavar bidrar till en säkrare utevistelse. Nedan har vi listat några enkla tips att tänka på innan du ger dig ut.

Cykla säkert i vinter!

Att cykla på vintern kan vara en fantastisk upplevelse om du har rätt utrustning. Oavsett om du tar en långtur genom ett gnistrande snölandskap eller cykelpendlar till jobbet så är säkerheten viktig. Här är våra bästa tips inför vintercyklingen.

1 2 9