Checklista inför skolstarten!

Augusti månad innebär skolstart! Som föräldrar kan det vara mycket att stå i och är man stressad kan det vara skönt att få lite hjälp på traven med vad som kan behövas. Här ger vi er en checklista med tips på bra saker att ha inför skolstarten.

Gör dig redo för cykelsemestern!

cykelsemestertips från Thule

Sommartid betyder cykeltid! Mattias Svernedahl på Thule tipsar om hur du förbereder dig för dina äventyr på två hjul. Gör dig redo för tuffa pass på mountainbike, långa rundor på landsvägen eller varför inte ta med dig familjen på utflykter och spännande semestrar?

10 smarta tips för sommarträningen

Känner du också att solen och lediga dagar lockar till bekväma (och träningsfria) dagar? Det är du långt ifrån ensam om. Med små enkla medel kan även sommaren bli aktiv, frisk och fylld med rörelse i lagom mängd. Här ger vi dig 10 tips till smart sommarträning!

5 anledningar att köpa elcykel!

Elcykeln har många fördelar och några av dem är att den är praktisk, snäll mot miljön och att du får både motion och frisk luft. Står du i valet och kvalet mellan att köpa eller inte köpa en elcykel kommer här våra fem bästa anledningar till varför du borde köpa en.

Topplista – hetaste cyklarna för tjejer!

Går du i köptankar för en ny cykel men har svårt att bestämma dig? Är du osäker om det är en damcykel, sportcykel, MTB eller elcykel du är ute efter? Ta det lugnt, vi guidar dig genom cykeldjungeln och listar här våra 6 mest populära cyklar för tjejer

10 tips för hemmasemester!

10 tips för hemmasemester

Att semestra hemmavid blir mer och mer populärt och begreppet ”hemester” eller ”svemester” har aldrig varit så trendigt som nu. Här får du 10 tips på både billiga och framförallt roliga familjeaktiviteter.

4 steg till rätt Sport-BH

Undvik skador i brösten- välj rätt sport-bh Studier visar att 8/10 kvinnor bär fel bh-storlek. Det innebär en väldigt stor risk att brösten inte får tillräckligt med stöd, speciellt vid…

Sweden by Bike guidar dig till rätt cykelsemester

cykelsemester

Att ta cykeln på semestern blir allt vanligare då det inte bara är ett miljövänligt alternativ utan också en möjlighet att upptäcka fler guldkorn runt om i landet. Katarina Bergstrand på Sweden By Bike berättar varför de vill få fler att ta cykeln på semestern och hur de hjälper dig på vägen.

1 2 8