Håll utkik efter denna symbol när du kikar på våra produkter – en Klassikerprodukt är extra passande för att göra de lopp som ingår i En Svensk Klassiker.

Utrusta dig för utmaningen med våra klassikerprodukter

En Svensk Klassiker är ett styrkeprov som kräver mod, vilja och uthållighet. Men det är också en upplevelse för livet som du för alltid kommer att vara stolt över. Se till att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. Tillsammans med En Svensk Klassiker har vi valt ut en serie Klassikerprodukter som ger dig bästa möjliga start på utmaningen och som vi vet av egen erfarenhet fungerar för både träning och lopp.

Vad är en svensk klassiker?

I En Svensk Klassiker gäller det att skida Engelbrektsloppet eller Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. Du kan börja med vilket lopp du vill och har sedan ett år på dig att genomföra loppen som kantas av magiska naturupplevelser och en feststämning i spåret. Alla fyra loppen innebär utmaningar så det räcker och blir över. Men med bra planering och rätt uppladdning kommer du att fixa det.

Tips för hur du klarar klassikern >>

Följande lopp ingår i klassikern:

Några av våra klassikerprodukter

Anmäl dig till En Svensk Klassiker »