Jag fortsätter

Fortsätt träna och tävla om ett fint löparkit!

Att börja är lätt, men att fortsätta är svårare, framförallt när det är vinter och kallt. Vi på Team Sportia älskar sport och allt som har med ett aktivt liv att göra. Därför vill vi nu veta hur du gör för att hålla träningsmotivationen upp,  så ta tillfället i akt och skryt lite om din vinterträning samtidigt som du har chans att vinna vårt högkvalitativa löparkit!


Passa på att fota nästa gång du ger dig ut på en träningsrunda! Det spelar ingen roll om du joggar en kilometer med barnen, hårdtränar inför ett marathon, eller tar en promenad med hunden, vi vill bara se hur du fortsätter ditt aktiva liv under hösten och vintern!

Lägg upp din träningsbild på Instagram och tagga bilden med #jagfortsätter och @teamsportia och beskriv din aktivitet i korthet.

En vinnare kommer belönas med vårt löparkit (till ett värde av ca 5500:- ), så att du blir ännu bättre utrustad för att fortsätta med träningen!

Observera att du måste ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild.

Vi vill ha ditt bidrag senast den 27 November.
Lycka till!

Paketet innehåller (OBS! färgerna i vinstpaketet kan skilja sig från bilden ovan): Craft fuseknit comfort LS, Craft fuseknit comfort pants, Craft Glide Jacket, Craft Glide Pants , Saucony Mad river, Save lives blinkväst,  Pannlampa Silva trail runner 4 x.

 

(Bidragen bedöms av vår jury efter bäst bild, juryns beslut går ej att överklaga. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Team Sportia kan komma att använda bilderna i marknadsföringssyfte. Efter tävlingens avslut kommer bidragen gås igenom och en vinnare utses och presenteras i våra sociala medie-flöden. Vinnaren kommer kontaktas via instagram. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)