Fortsätt träna och tävla om ett fint löparkit!

Att börja är lätt, men att fortsätta är svårare, framförallt när ljumma sommarkvällar övergår till höstrusk och tidigt snöfall. Vi på Team Sportia älskar sport och allt som har med ett aktivt liv att göra. Därför vill vi nu veta hur du gör för att hålla träningsmotivationen uppe under den mörka hösten och vintern. Så ta tillfället i akt och skryt lite om din höst- och vinterträning samtidigt som du har chans att vinna vårt högkvalitativa Winter Run-paket!

Var med i vår Instagramtävling!

Passa på att fota nästa gång du ger dig ut på en träningsrunda! Det spelar ingen roll om du joggar en kilometer med barnen, eller hårdtränar inför ett marathon, vi vill bara se hur du fortsätter ditt aktiva liv under hösten och vintern!

Lägg upp din träningsbild på Instagram och tagga bilden med #jagfortsätter och #teamsportia och beskriv din aktivitet i korthet.

En vinnare kommer belönas med vårt Winter Run-kit (till ett värde av 5393:- ), så att du kan fortsätta med träningen även när vintern står för dörren!

Observera att du måste ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild.

Vi vill ha ditt bidrag senast den 31 oktober. Lycka till!

(Bidragen bedöms av vår jury efter bäst bild, juryns beslut går ej att överklaga. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Team Sportia kan komma att använda bilderna i marknadsföringssyfte. Efter tävlingens avslut kommer bidragen gås igenom och en vinnare utses och presenteras i vårt Facebook-flöde. Vinnaren kommer kontaktas via instagram.)