ICEBUG DETOUR - LIVET ÄR FÖR KORT FÖR GENVÄGAR!

De flesta av oss fokuserar allt mer på att jaga genvägar. En genväg kan kanske spara dig tid, men den kommer aldrig att göra ditt liv bättre. Det är i omvägarna möjligheterna och upplevelserna finns – och vi rekommenderar alla att välja lite mer omvägar i sina liv. Det är också därför Icebug har skapat Detour RB9X GTX; en sko som gör det lite enklare för dig att hitta, upptäcka och välja omvägarna.

Icebug är marknadsledande på dubbat grepp, de har gjort det möjligt att springa på is. Med deras nya greppgummi RB9X® tar de sig upp i toppen vad det gäller odubbat också! Oberoende testresultat visar att RB9X® ligger på en helt egen nivå vad det gäller grepp på både blött och torrt underlag. De egenskaper RB9X har är perfekta när du går eller springer på till exempel våta klippor. Söker du något som kan hålla dig på fötterna under en swimrun-tävling till exempel, på väg upp och ner ur vattnet, är det RB9X du söker. Det här greppgummit kompromissar heller inte med hållbarheten, utan matchar den rekommenderade standarden för asfaltskor!

– RB9X är definitivt en fördel för människor som ställer höga krav på skornas greppförmåga i olika sorters terräng. Det finns inget liknande på marknaden, säger Erik Öhlund, Produktutvecklare på Icebug och elitorienterare.

Detour RB9X GTX är en odubbad hikingsko som tar sig fram överallt och därmed låter dig upptäcka allt det roliga i livet. Tack vare det vattentäta GORE-TEX®-membranet och det fantastiska greppet kan Detour RB9X användas under större delen av året.

Det här är en sko som är designad för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet, helt enkelt!


Mer skoinfo, Detour:
- Yttersula med RB9X-gummi ger bra grepp på torra och våta underlag.
- Vattentätt GORE-TEX®-membran
- BOA®-snörning

Miljöcertifiering:
- Bluesign®-certifierad polyester-tyg i överdel
- Bluesign®-certifierat tyg i innersula, gjort av återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik.

 

Vikt:0.78kg
Dubbar: Odubbad
Användning: Hiking
Innersula: Icebug comfort foam, PU foam
Snörning: Boa®
Lining: GORE-TEX® Extended Comfort
Mellansula: Light weight EVA with TPU heel stabilizer
Terräng: Mud, trail
Överdel: Bluesign® Polyester textile/ PU / GORE-TEX® membrane


Tre omvägar till ett bättre liv!

Behöver du inspiration på enkla omvägar som gör livet lite roligare? Låt oss hjälpa dig på traven. Här är tre tips:

Välj skogen

Platta cykelbanor och plogade promenadvägar är visserligen praktiskt, och gör ofta att du snabbt kommer till målet. Men det kommer aldrig att ge dig någon glädje. Kolla upp om det finns en väg genom skogen som tar dig dit du ska. Och ta den.

Ät ute

Att äta ute innebär för många att äta på restaurang. För oss innebär det att avnjuta en måltid i naturen. Det behöver inte vara avancerat: lämna lunchrummet för en dag och ge dig ut i skogen med några smörgåsar och en termos kaffe.

Hitta nya vägar

Det är alltid bra att testa nya saker – inte minst är det något som gör under för din kreativitet. Ta en vecka eller två då du byter ut dina vanliga vägval – till förskolan, jobbet eller mataffären – och istället upptäcker nya stråk. Och som alltid: finns det ett alternativ som innefattar natur – välj det. Du kommer inte att ångra dig.

Fler produkter från ICEBUG >>