Torr och skön oavsett väderlek

Didriksons har en enkel filosofi: De utmanar inte elementen, de anpassar sig till dem. Denna filosofi har följt med ända sedan Julius och Hanna Didrikson började tillverka arbetskläder åt fiskare i Grundsund 1913. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Har du bestämt dig för ett Didriksonsplagg? Det kan vara bra att veta att de har sytt in alla års erfarenhet, och vävt in hundra års produktutveckling – i vartenda ett av plaggen. För de vill att du skall vara torr, glad och må bra oavsett väder kunna göra precis ¬vad du vill, när du vill, och fortfarande vara torr, glad och må bra. Här får du lära dig mer om några av våra favoritjackor för våren, Bea och Bruni.

Didrikson Bruni

Klassisk vind- och vattentät jacka i rak modell med fickor framtill och på insidan samt med tejpade sömmar. Tillverkad i 100% polyester som andas. Jackan har dekorativ tejpning över axlarna samt en dragkedja med skyddande slejf längs hela fronten. Vattenavvisningen är PFC-fri. ATTRIBUT: - 100% Vind- & vattentät med tejpade sömmar - Dekorativ tejp framtill på axlarna -Normal passform i en rak modell -Tillverkad i en andingsbar polyester -Huva kan rullas in i kragen.

Läs mer

Didrikson Bea

Klassisk parka i en stilren feminin design som fungerar utmärkt för långa promenader eller att pendla i till jobbet. Bea har diskreta fickor fram samt på insidan för extra förvaring. 100% vind- & vattentät med tejpade sömmar -Tillverkad i ett andningsbart och lätt material - Elastiska muddar med relexdetaljer -Klassisk passform -Veck baktill som elegant detalj.

Läs mer