Vi på Team Sportia brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang väldigt viktigt för oss. I våra butiker hittar du kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, skidåkning och lagsporter – allt du behöver för ett aktivt liv. Alla Team Sportia-butiker drivs av fria handlare som alla är eniga om att träna är bra, men att träna utomhus är ännu bättre!

Cykelmekaniker sökes till vår butik i Skövde!

Din roll

Som mekaniker på Team Sportia är du driven, självgående och noggrann. Du har erfarenhet som mekaniker sedan tidigare och har bred kunskap inom cykel. Du har även en roll som säljare och att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor..

Din profil

Vi tror att du är aktiv, positiv, serviceinriktad och har en stor vilja att hjälpa våra kunder våra kunder. Du ska ha ett stort intresse för
cykel och tillbehör.  För att trivas hos oss är du en lagspelare som gillar när det händer mycket.

Arbetstid

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Butiken är öppen alla dagar i veckan, vardagar 10-18 och lördagar 10-16. Det är schemalagd arbetstid där även helger ingår. Provanställning, 6 månader tillämpas.

Lön

Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Ansökan

Skicka din ansökan till johanna.skovde@teamsportia.se eller välkommen in i butiken!