Vi på Team Sportia brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang väldigt viktigt för oss. I vår butik i Uppsala hittar du kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längdskidåkning, friluftsliv och padel – allt du behöver för ett aktivt liv. Vi äger och driver vår butik själva under det gemensamma varumärket Team Sportia.Vi är ett 60-tal fria handlare och vi är alla eniga om att träna och röra på sig är bra, men att träna utomhus är ännu bättre! I Uppsala är vi kända för vår kunskap inom längdskidåkning och cykel.

Extra butikssäljare sökes till vår butik i Uppsala!

Din roll

Som säljare på Team Sportia är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Lyssna, inspirera, bjuda på kunskap och sälja. Som säljare är du aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor. Extra viktigt är att inspirera Uppsalaborna att röra på sig.

Din profil

Vi söker dig som är genuint intresserad av att röra på dig, gärna att du själv utövar flera av våra fokusområden. Du är en öppen och framåt person med en stark egen drivkraft. Du älskar att jobba med försäljning och människor och trivs i att ha en roll där du är flexibel och stresstålig. För att trivas hos oss är du en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket. Viktigt i butiksarbetet är även ordning och reda. Du är över 22 år och du ser det här extrajobbet på längre sikt. Att kunna ställa upp på kort varsel och prioritera detta arbete är meriterande.

Arbetstid

Tjänsten är extraanställning. Butiken är öppen alla dagar i veckan, vardagar 10-19, lördagar 10-16 och söndagar 11-16. Viktigt att du kan jobba eftermiddagar och helger och ibland på kort varsel.

Lön

Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Ansökan

Skicka din ansökan till patrik.uppsala@teamsportia.se eller välkommen in i butiken!