Vi på Team Sportia brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang väldigt viktigt för oss. I våra butiker hittar du kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, skidåkning och lagsporter – allt du behöver för ett aktivt liv. Alla Team Sportia-butiker drivs av fria handlare som alla är eniga om att träna är bra, men att träna utomhus är ännu bättre!

Konfektionsansvarig butikssäljare sökes till vår butik i Trollhättan!

Din roll

Som säljare på Team Sportia är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Lyssna, inspirera, bjuda på kunskap och sälja. Som säljare är du aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

Din profil

Vi söker dig som är genuint intresserad av sport. Du är en öppen och framåt person med en stark egen drivkraft. Du älskar att jobba med försäljning och människor och trivs i att ha en roll där du är flexibel och stresstålig.  För att trivas hos oss är du en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket.

Arbetstid

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Butiken är öppen alla dagar i veckan, vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17. Det är schemalagd arbetstid där även helger ingår. Provanställning, 6 månader tillämpas.

Lön

Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Ansökan

Skicka din ansökan till david.trollhattan@teamsportia.se eller välkommen in i butiken!