KICKSTARTA HÖSTEN!

Semestern är slut för många och det är dags att komma tillbaka till vardagen och träningsrutinerna! Oavsett hur du väljer att kickstarta hösten hjälper vi på Team Sportia dig att hitta rätt produkter anpassade för just din träning. Välkommen in!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

Gör comeback med Saucony Clarion 2!

Clarion 2 passar löparen som söker en mycket prisvärd sko med högsta komfort och stilren design. Mixen av bekväm passform, låg vikt, bra grundstabilitet och utmärkt stötdämpning skapar en otrolig mångsidighet i denna oerhört populära modell.

Den stilrena ovandelen i sömlös och stretchande mesh ger en strumplik och komfortabel känsla med utmärkt ventilation. Den stabila hälkappan i kombination med 3D-strukturen runtom mellanfoten ger dessutom en stabil och omslutande passform.

Hela mellansulan består av stötdämpande VERSARUN+, vilket i kombination med 8 mm dropp ger en mycket mjuk och skonsam avlastning för kroppen.

Yttersulan i slitstarkt CRYSTAL RUBBER-gummi ger ett utmärkt grepp och följsamhet gentemot ett varierat underlag.

Kom igång med träningen efter semestern!

Sommar, sol och semester i all ära! Men visst är det skönt att komma in i rutinerna när hösten närmar sig?

Många känner sig då också peppade på att ta sig i kragen och börja träna. Att komma igång är dock inte alltid så lätt när man har haft en lång vila. 

Här ger vi dig  8 tips på hur du ska komma igång efter en tids uppehåll!