REDO FÖR DITT HÖSTÄVENTYR?

Det är naturligt för oss som människor att vilja spendera så mycket tid som möjligt utomhus – Ett aktivt liv är ett hälsosamt liv och du kommer snabbt märka fördelarna! De största utmaningarna för dig som vill spendera mer tid i naturen är dock väder, vind och värkande fötter. Hos oss på Team Sportia hittar du allt för dina behov oavsett om du behöver walkingskor, ryggsäckar, eller funktionsplagg. Välkommen in till oss så hjälper vi dig!

Obs! Lokala avvikelser kan förekomma.

Utforska hösten med Haglöfs Särna!

Det här är en jacka med högpresterande tekniska egenskaper för alla dina äventyr.

Den har en mjuk, DWR-behandlad yta och är fylld med Mimic GOLD – ett innovativt material som imiterar dunets värmande egenskaper men med bättre funktion när den är blöt.

Vinklade kviltningssömmar för en cool, distinkt look. Den har också en isolerad huva och fickor med blixtlås för kalla händer och små nödvändiga saker.

Hur funkar GORE-TEX?

Det pratas ofta om GORE-TEX och hur bra det är, men vad är egentligen GORE-TEX och hur funkar det?

GORE-TEX är ett vatten- och vindtätt material som andas. Så när du väljer en produkt märkt med GORE-TEX kan du vara säker på att du får ett oerhört funktionellt plagg som skyddar din kropp mot vädrets makter så att du kan leva det aktiva liv du älskar!

Häng med så berättar vi mer!