Löparskoväljaren™

Känslan efter en löptur är helt fantastisk. Kroppens egna glädjespridare – endorfinerna, fullkomligt sprutar ut i kroppen och sprider en känsla av välbefinnande och lycka. För att kunna uppleva denna känsla, vecka in och vecka ut, utan att drabbas av skador eller andra tråkigheter är löparskor anpassade efter just din kropp och ditt löpsteg extremt viktigt. I Löparskoväljaren får du mängder av tips och råd som hjälper dig att hitta rätt i djungeln av skor.

Herrar

Innan man köper ett par löparskor är det viktigt att ha en klar bild av när, var och hur man ska använda skorna. Om du ska börja träna igen efter några års uppehåll, köra högintensiva intervallpass på asfalt eller ta dig fram på slingriga stigar behöver du nämligen tre olika typer av skor.

Hitta rätt med Löparskoväljaren!  

Damer

Löparskor speciellt anpassade för damer är något annorlunda uppbyggda, tightare i hälen och något bredare i framfoten – allt för att du som tjej ska få en perfekt upplevelse under löpturen. Att hitta en följsam sko som sitter bekvämt på foten, passar ditt löpsteg och har lite extra utrymme längst fram är högsta prio. Eftersom foten tillfälligt sväller något när du springer kan det nämligen bli en smärtsam historia om man valt för tighta skor.

Till Löparskoväljaren!

 

Har du redan ett par skor?

Ta gärna med dig dina skor in i till din lokala Team Sportia-butik en gång per säsong så ser vi över statusen på dina skor - helt kostnadsfritt. Varmt välkommen!

© Team Sportia 2016