Så väljer du stavar

Hur långa stavar ska man egentligen ha och vad skiljer egentligen en stav som kostar 400 kr från en stav som kostar över 2 000 kr? I denna filmen ger Patrik från Team Sportia i Uppsala dig svar på just dessa frågor.

Fler filmer om längdskidåkning

För dig som vill lära dig mer om skidor, pjäxor, träning, kost och få massa andra tips runt längdskidåkning finns det massor av liknande kunskapsfilmer att avnjuta. Under fliken Kunskapsfilmer här på hemsidan hittar du allihop. I en av filmerna berättar vi mer om vad som är viktigt att tänka på när man ska välja längdskidor - det viktigaste valet man gör som skidåkare.

Störst Sverige på längdskidor

Du vet väl att Team Sportia är Sveriges största längdkedja? Vi har butiker över hela landet och har jobbat med längd ända sedan kedjan bildades 1989. Faktum är att många av våra handlare varit i branschen betydligt längre än så. Det gör att du kan känna dig trygg när du kliver innanför dörrarna på din Team Sportia-butik för att köpa längdutrustning - eller bara be om råd. Varmt välkommen till din lokala Team Sportia-butik!