Klä dig rätt för cykling - Pendling

Många tror att det är kallt, blött och svettigt att cykelpendla. Men det är helt fel. Med rätt kläder håller du dig både torr och lagom varm.

I denna filmen berättar vi lite mer om hur du bör klä dig för att få just en sådan behaglig upplevelse i sadeln när du pendlar, oavsett om du trampar lugnt och försiktigt eller klär dig i funktionskläder och tar turen till jobbet som ett träningspass.

Fler filmer om cykel

Gillade du filmen och vill se fler? Perfekt. Vi har nämligen gjort massor av filmer om el-cyklar, landsvägscyklar, träning, kost, säkerhet och mycket, mycket mer. Det är både filmer om cykel och andra sporter, så där finns garanterat något för alla! Kika in under fliken Kunskapsfilmer här på vår hemsida så hittar du betydligt mer. Vill du se fler filmer på temat kläder och pendling kan vi varmt rekommendera filmen om cykelbelysning samt filmen om hur man klär sig för racer- och MTB-cykling.

Se alla Kunskapsfilmer runt cykling här!

Vi älskar cykel

Med butiker över hela landet och över 25 års erfarenhet av cyklar står vi oss väldigt väl rustade att hjälpa dig med utrustning, träning, tillbehör - ja allt som har med cykel att göra. Varmt välkommen till din lokala Team Sportia-butik!