Servicepaket cykel hos Team Sportia

Genom att serva din cykel kan du både förlänga dess livslängd och öka cykelns andrahandsvärde. Dessutom gör det din cykeltur mer säker. Vi på Team Sportia hjälper dig naturligtvis att ta hand om cykeln du köpt hos oss - och att hålla den i trim.

En väl justerad och servad cykel ger dig mer glädje och håller längre. Därför rekommenderar vi att du servar din cykel genomgående inför varje säsongsstart. Är du osäker på vilket servicebehov din cykel har, kan vi rekommendera en säkerhetsbesiktning. För bara 199:- går vi då genom din cykel och ger dig en rekommendation på vad du behöver göra för service på just din cykel.

Kostnaden för besiktningen, får du i avdrag på servicepriset om du lämnar in cykeln i samband med säkerhetsbesiktningen. Med andra ord har du inget att förlora på att vara på den säkra sidan.

Välkommen in med din cykel till oss!

SERVICEPAKET

  • FULLSERVICE 799:-

Fullservice med justering av växlar, bromsar, riktning av hjul, styr- och vevlager samt hjullager vid behov inklusive arbete vid byte av slitagedelar,
såsom kassett, kedja m.m. Smörjning av rörliga delar. Säkerhetskontroll. Efterdragning skruvar och muttrar. Däckstryckskontroll- och justering. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.

  • MELLANSERVICE 599:-

Service av växlar, bromsar, riktning av hjul inklusive arbete vid byte av slitagedelar, såsom kedja, kassett m.m.
Smörjning av rörliga delar. Säkerhetskontroll. Efterdragning skruvar och muttrar. Däckstryckskontroll- och justering. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.

  • LITEN SERVICE 449:-

Justering växlar, bromsar och hjulriktning.
Smörjning av rörliga delar. Säkerhetskontroll. Efterdragning skruvar och muttrar. Däckstryckskontroll- och justering. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.

  • SÄKERHETSKONTROLL 199:-

Besiktning av cykelns säkerhet och eventuella servicebehov.
Funktionskontroll av växlar och reglage, bromsar, hjul, styr- och vevlager samt hjullager. Snabbesiktning av slitagenivå drivlina. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.


För bokning av service kontakta din närmsta butik>>