Team Sportia Markaryd

Vi på Team Sportia Markaryd brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. En del av vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar.

Vi är en unik sportbutik då vi även är  återförsäljare till Husqvarna skog & trädgård med motorsågar, röjsågar/trimmers, gräsklippare och robotgräsklippare/Automowers i vårt sortiment.

Vi har över 20-års erfarenhet av Automower som är lite av vår specialitet där vi installerar och skräddarsyr lösningar till våra kunder, både privatpersoner och företag.

Vi har en fullt bemannad serviceverkstad där vi erbjuder service och reparationer av cyklar samt allt inom skog och trädgård, till Automower, förutom service/reparation erbjuder vi även vinterförvaring.

Varmt välkommen!

Part of Bike Nation
Vi tillhör också Bike Nation, en kvalitetstämpel för att du ska kunna vara säker på att mötas av kunnig personal, massor av nya cyklar och inte minst duktiga cykelmekaniker.