Team Sportias Officiella webbshop

Att köpa utrustning för träning och tävling online är en självklarhet för allt fler människor i vårt avlånga land. Det är det även för oss på Team Sportia. Därför är vi stolta över vår specialistbutik på nätet – teamsportiaonline.se.

Teamsportiaonline.se är Team Sportias specialistbutik på nätet med fokus på En Svensk Klassikers motionslopp Vätternrundan, Vansbrosimningen, Vasaloppet, Engelbrektsloppet och Lidingöloppet samt O-ringen. Webbshoppen bygger på precis samma koncept som gjort Team Sportia till en av Sveriges ledande sportkedjor och genom att erbjuda hög service, kunskap och ett specialistsortiment vill vi hjälpa dig genomföra motionsloppen på bästa möjliga sätt.

Team Sportia sponsrar och deltar kontinuerligt i flera stora evenemang där vi bidrar med kunskap och försäljning av sportartiklar för alla utövare. För oss är det viktigt att kunna erbjuda såväl den professionella utövaren som motionären det han eller hon behöver. Utöver vår medverkan på Vätternrundan och Vansbrosimningen, som ingår i En Svensk Klassiker, har vi under många år haft ett nära samarbete med O-ringen. Vårt mångåriga deltagande på plats på dessa evenemang har gett oss viktig kunskap om vad som krävs för att genomföra loppen - kunskap som vi gärna delar med oss av. Har du några frågor om träning, utrustning eller genomförande inför ditt lopp är du alltid välkommen att höra av dig, vi svarar gärna på dina frågor!

Besök teamsportiaonline.se nu!