Jobba på Team Sportia

Älskar du sport och träning samtidigt som du vill jobba med människor och service?
Härligt, det gör vi på Team Sportia också! 

Vi älskar sport

Hos oss arbetar över 900 personer som brinner för sport i alla dess former - kul att du är intresserad av att bli en av oss! Vi ser personalen som en av våra absolut viktigaste tillgångar. Duktiga medarbetare i såväl butik som på kontoret är nämligen grunden för all vår fortsatta utveckling och framgång. Vi jobbar aktivt med att ta tillvara på den passion, glädje och vilja att prestera och göra bra resultat som våra medarbetare har. Det ger möjligheter till utveckling på alla plan. Målet är att bygga ett Sveriges bästa team som ger allt för att inspirera och hjälpa alla som älskar sport och ett aktivt liv!

Jobba i butik

Vill du arbeta med människor och service samtidigt som du brinner för sport och träning - du skulle du kanske passa in som en i teamet som jobbar i butik hos oss på Team Sportia. Läs mer om att jobba i en Team Sportia-butik här!

Jobba på huvudkontoret

Är du en driven person som brinner för marknadsföring, ekonomi, inköp, IT eller någon annan understödjande funktion inom Team Sportias verksamhet? På vårt kontor finns spännande utmaningar och möjligheter som går i sportens tecken. Läs mer om att jobba på Team Sportias huvudkontor här!