Tävla om startplatser till Lidingöloppet!

Vill du ha en riktig utmaning och delta i ett utav Sveriges största löparevenemang? Då kan TCS Lidingöloppet vara något för dig! Som sponsor till TCS Lidingöloppet ger vi dig nu chansen att vinna startplatser till tre av de olika distanserna!

TCS Lidingöloppet 30

Detta är den klassiska distansen på 30 kilometer för både män och kvinnor. Ett terränglopp för dig som vill prova på ett lopp utöver det vanliga och söker en tuff löparutmaning. Ingår i En Svensk Klassiker.

TCS Lidingöloppet 15

Är hälften så långt som den klassiska distansen, men minst lika rolig! 15 kilometer är perfekt för dig som vill testa på TCS Lidingöloppets spår och uppleva samma härliga stämning som vid den klassiska distansen. Ingår i En Svensk Halvklassiker.

Rosa Bandet-loppet

Ett lopp på 10 kilometer och den officiella tävlingsdistansen för kvinnor under Lidingöloppshelgen. Banan går genom lugna bostadsområden, skogar och ängsmark. Ingår i Tjejklassikern.

Tävling

Nu tävlar vi ut en startplats till varje lopp ovan. I första priset för TCS Lidingöloppet 30 får du dessutom ett par Saucony Kinvara 8 - den officiella Lidingölopsskon 2017! Du behöver bara svara på frågorna nedan, så har du chans att vinna en av startplatserna. Sista tävlingsdag 31/5!

Lycka till!

1. Vilken distans vill du vinna en startplats till? *
2. Vad heter den ökända backen mot slutet av Lidingöloppet? *
3. Vilket är ditt bästa löpartips? *

Förnamn *

Efternamn *

Adress *

Postnr *

Ort *

E-postadress *

Mobiltelefon *

Vinnarna utses av en jury från Team Sportia och kommer att kontaktas via mejl, samt presenteras här på hemsidan och i våra sociala kanaler efter avslutad tävling. Vinsten kan inte inlösas mot kontanter och eventuella rese- och boendekostnader samt vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda och anhöriga på Team Sportia får ej tävla.