Sveriges bästa hockeybutik

Nu är det avgjort - Team Sportia är Sveriges bästa hockeybutik. Punkt slut. Och det är vi väldigt stolta över!

Varje år utser Bauer Hockey den bästa hockeybutiken i Sverige. Årets stora vinnare var Team Sportia Hockeystore i Jönköping och priset delades ut under Bauers stora internationella gala i Montreal.

Därför är Team Sportia bäst

Motiveringen till varför Team Sportia Hockeystore i Jönköping är Sveriges bästa hockeybutik lyder:

"Team Sportia Hockeystore i Jönköping är en relativt nyöppnad butik som verkligen framhäver en genuin hockeyupplevelse med kunden i fokus. All personal i butiken innehar en hög kunskap om hockey och tillhörande produkter. Genom ett helhetstäckande sortiment av Bauers Supreme-, Nexus- och Vaporserier möter de kunders behov baserat på spelstil, nivå och kroppsform på ett väldigt professionellt sätt. Personalen innehar även en hög passion och personligt engagemang för sporten där samtliga arbetar för att vara en influens i regionen genom intresse och engagemang i lokala hockeyföreningar."

Team Sporta Hockeystore i Jönköping har ett engagemang och passion för hockey som få återförsäljare innehar, säger Mattias Sahlin, försäljningschef för Bauer Hockey Skandinavien. De har en produktkunskap och en servicenivå som gör att slutkonsumenten alltid får värdefull vägledning i sitt val av utrusning. De är även en högt värdesatt affärspartner till oss som lägger hög fokus på affärsutveckling och gemensamma marknadsaktiviteter.

Besök oss gärna

Älskar du hockey, men har ännu inte besökt Team Sporta Hockeystore i Jönköping? Då rekommenderar vi verkligen ett besök i Sveriges bästa hockeybutik - du kommer inte bli besviken! Team Sportia Hockey Store är en 1000 kvadratmeter stor specialistbutik med 100% fokus på ishockey. Som specialistbutik kan butiken erbjuda ett oslagbart sortiment och en fantastisk service och kunskapsnivå. I butiken finns dessutom en artificiell is där du kan testa flex, blad och känslan i de senaste klubborna. Så oavsett om du vill förnya din utrustning inför säsongen, klämma och känna på de senaste nyheterna eller bara hänga med andra hockey-tokiga människor är du varmt välkommen till Team Sportia Hockeystore i Jönköping.

Har du lite för långt att åka? På www.teamsportiahockey.se finns samma fantastiska utbud som i Sveriges bästa hockeybutik - välkommen!