Ladda upp inför sportlovet!

Såhär i sportlovstider finns det verkligen hur mycket som helst att hitta på för alla oss som älskar sport. Oavsett om du vill åka på semester till fjällen, cykla med kompisarna eller åka pulka bakom huset hittar du prylarna du behöver hos oss på Team Sportia.

Sportlovet är också ett perfekt tillfälle att testa på nya och lite mer udda aktiviteter. Nedan har vi samlat ett litet urval av prylar och plagg som kan göra ditt sportlov ännu roligare. Bara din fantasi sätter gränserna för hur kul det kan bli. Och kom ihåg - man blir aldrig för gammal för att leka i snön!

Ska du till fjällen?

Många styr också färden mot fjällen under sportlovsveckorna för att uppleva vinter på riktigt och njuta av härliga åk i och utanför pisterna. En perfekt aktivitet för hela familjen! Men glöm inte att skydda kropp och knopp mot både kyla och smällar.

Sportlov utan snö? 

I stora delar av landet är det barmark just nu. Men det är absolut inget hinder för att ha ett sportigt sportlov! Varför inte ge sig ut på äventyr med cykeln?

SMILLA 24 2017
3795:
Ej medlem 4295:-
LAMPONA 0-VXL 2017
2495:
Ej medlem 2895:-
NELIMA 16 2017
1895:
Ej medlem 2095:-
WOMBAT 26 3-VXL 2016
2495:
Ej medlem 3495:-

Älska vintern!

Ta tillfället i akt innan våren kommer att åka lite skridskor. Vare sig du planerar att besöka en ishall eller en istäckt sjö har vi skridskorna för dig!

Utomlandsresa?

Tillhör du en av dem som flyr den kalla vintern och beger dig mot södrare breddgrader? Hos oss hittar du allt för sol och bad!