Officiella Lidingöloppsskon 2017

Som en hyllning till världens största terränglopp har Team Sportia och Saucony tagit fram Saucony Kinvara 8 Lidingöloppet – den officiella Lidingöloppsskon 2017.

Saucony Kinvara 8 Lidingöloppet 2017 är en neutral och lätt löparsko med bra passform, flexibilitet och komfort. Utöver skons tekniska fördelar har den också en unik design med bland annat Lidingöloppets logotyp och ett mönster inspirerat av skog. Den officiella Lidingöloppsskon är den första i historien, och är framtagen av Team Sportia i samarbete med Saucony, som har en gedigen erfarenhet av att ta fram unika skor för långdistanslopp. De har bland annat gjort de officiella skorna för London Marathon, Boston Marathon och New York Marathon.

Exklusivt på Team Sportia

Den officiella Lidingöloppsskon 2017 lanserades den 13:e april och kommer säljas exklusivt på Team Sportia – både i butik och i webbshoppen.

Teknologin i Lidingöloppsskon 2017

Lidingöloppsskon bygger på Sauconys prisvinnande och mest populära flaggskeppsmodell – Saucony Kinvara. Skon har ett lågt häl-till-tå-drop för att främja löpning på mellan- och framfoten, snarare än på hälen, och är relativt lätt med sina 218 gram för herrar och 187 gram för damer. Modellen har trots sin lätta vikt, en förstklassig stabilitet och dämpning, inte minst tack vare det innovativa stötdämpningsmaterialet EVERUN.

Anpassad för Lidingöloppet

Kombinationen av god dämpning, låg vikt och mycket löparkänsla har gjort Saucony Kinvara till en favorit bland löpare som springer långlopp som exempelvis Lidingöloppet. Den lämpar sig även för korta, intensiva och fartfyllda träningspass såsom back- och intervallträning, vilket också är vitala träningskomponenter för en Lidingöloppslöpare.

Därför är vi övertygade om att Saucony Kinvara 8 Lidingöloppet 2017 ett strålande val för alla som siktar på att stå på Grönsta gärde i september, när Lidingöloppet 2017går av stapeln!

Köp Saucony Kinvara 8 Lidingöloppet 2017