Hitta loppet – din digitala loppkalender

Hitta loppet är den naturliga mötesplatsen för alla som älskar löpning, från arrangörer till deltagare. En tjänst som samlar information om löpartävlingar i hela Sverige, och som dessutom kan hitta lopp i närheten av dig.

Lopp nära dig

Hitta Loppet är en kartbaserad sajt, vilket innebär att du kan hitta lopp genom att söka på ett geografiskt område, eller helt enkelt söka på lopp nära dig genom att trycka på ”Min position”. Du kan även filtrera loppen baserat på underlag, typ av lopp, distans och svårighetsgrad, resultaten visas på karta eller i en lista. Allt för att du som deltagare ska kunna hitta nya lopp, så enkelt som möjligt.

Mötesplats för löpare och arrangörer

Att använda Hitta loppet är kostnadsfritt för alla. En möjlighet för arrangörer att få fler, och nya deltagare men även för dig som löpare, att hitta nya, spännande utmaningar. Vi har samlat hundratals löpartävlingar i Sverige, allt från ban- och stadslopp till terräng- och hinderbanelopp.

Kunden i fokus

Bakom Hitta loppet står vi på Team Sportia, med över 80 sporthandlare över hela landet, som alla har en sak gemensamt – passionen för löpning. För oss är våra kunder det viktigaste vi har. Genom hittaloppet.se hoppas vi komma ännu närmare både kunder och utövare. Att vara en mötesplats för alla om brinner för löpning.

Söker du nya lopp att springa, eller saknar du ett lopp, besök hittaloppet.se