Exklusiv lansering av Haglöfs Observe GT Surround

Haglöfs har tagit fram en helt ny typ av sko – Observe GT Surround. Den är tillverkad av Gore-Tex och andas - till och med genom sulan! Vill du också ha ett exemplar av denna innovativa sko, kom in till oss på Team Sportia!

Reinventing Breatable

Oavsett hur tunn eller andningsbar sko du har på dig, blir dina fötter ändå varma och fuktiga. Känner du igen dig? Det beror ofta på sulan, som helt enkelt inte andas ordentligt. Med nya Haglöfs Observe GT Surround sätter vi stopp för blöta och svettiga fötter. Genom den nya Gore-Tex Surround-tekniken revolutionerar vi hela marknaden för andningsbara skor. Tekniken tillåter full andningsförmåga, 360 grader, med ventilation inbyggd i sulan. Allt för att hålla dina fötter bekvämt torra, oavsett utmaning. Andas in och bege dig ut!

Haglöfs Observe GT Surround

Den nya surround-konstruktionen gör att den här skon andas 360°. Den andas till och med via sulan. Det gör Haglöfs Explore Observe GT Surround till den mest ventilerande syntetiska Gore-Tex®-sko de någonsin gjort. Mellansulan ger fantastiskt stöd och dämpning och yttersulan ger exakt de grepp du behöver, oavsett underlag. Andas in och bege dig ut! 

Historien om Haglöfs

Haglöfs grundare Wiktor Haglöfs växte upp omgiven av fantastisk nordisk natur. Men det bistra vädret gjorde det ofta svårt att njuta av att vara utomhus. Det var därför han redan 1914 skapade sin första ryggsäck – för att göra livet utomhus lite mer behagligt. Idag är det företag han en gång grundade ett av världens ledande varumärken inom outdoorkläder, skor och ryggsäckar, produkter som inspirerar till att vara ute, oavsett väder.

Lokala avvikelser kan förekomma.