Don't run, fly

Utforska känslan av nya Asics Noosa FF. Med deras nya unika FlyteFoam™ kommer du sväva fram i löparspåret!

FlyteFoam™

Det tog tre år och över 300 olika prototyper för Asics att utveckla FlyteFoam™. Det är deras lättaste, mest avancerade och mest responsiva dämpningssystem någonsin. Med en mellansula som ger en lätt och högfunktionell dämpning kan du springa ditt snabbaste och prestera ditt bästa!


Delta i vår instagramtävling!

I samarbete med Asics kör vi nu igång en spännande Instagramtävling. Älskar du, precis som oss, att inspirera och inspireras av fina löparbilder? Bra! Nu vill vill se dina bilder. Ta din snyggaste löparbild på temat "Don't run, fly" och vinn ditt eget par Asics Noosa FF att flyga fram i. Lägg upp bilden på din instagram och hashtagga #teamsportianoosa för att få chans att vinna. Klicka här för att läsa mer.

Asics

Anima Sana In Corpore Sano, betyder “en sund själ i en sund kropp.” Det är en gammal latinsk fras som ASICS namn härstammar från och är fortfarande den grundläggande plattform som varumärket bygger på. Företaget startades i Kobe, Japan, 1949 av Kihachiro Onitsuka och är nu en ledande designer och tillverkare av löparskor, liksom andra sportskor, kläder och tillbehör.