Älska träning!

Har du glassat för mycket 2016? Oavsett om du faktiskt ätit för många glassar, eller om du bara tagit det lugnt, kanske du behöver lite motivation för att komma igång med träningen.

Några av er kanske tränar för att ni har ett mål. Några av er kanske älskar känslan av att slå rekord. Några kanske älskar hur träning får er att känna. Någon kanske älskar att bli sådär trött som en blir av ett hårt träningspass. Någon av er kanske gillar hur bra det känns när träningen äntligen är över.

Oavsett hur mycket du älskar träning, så kan det ibland kännas lite motigt att starta igång igen efter semestern. Då har vi ett riktigt bra tips – nya träningskläder!
Snygga träningskläder är en riktig motivationshöjare. Du känner dig proffsigare, vilket kanske till och med kan få dig att prestera bättre.

Vi har mängder av träningskläder som passar till alla möjliga olika sporter. Kom in till din närmaste Team Sportia-butik och låt dig inspireras till en aktiv höst eller kolla in både träningskläder och utrustning direkt på hemsidan!